Lyspunkt

03.04.2020

Endeleg eit gløtt av sol her på Kvalheim. Idag våkna eg opp til ein flott vinterdag med nysnø og nesten skyfri himmel. Det er også lyspunkt å spore for oss som driv klinikk og kiropraktor-virksomheit, og for alle som venter på å kunne bestille ein time hos oss igjen.
Tidligare i veka fekk vi beskjed fra Helsedirektoratet om at vi sjølv kan ta stilling til når vi ønsker å starte opp igjen drifta og ta imot pasienter som treng nødvendig helsehjelp. Dette forutsett at vi overheld strenge smittevern tiltak - ref Helsedirektoratets Covid-19 forskrift fra 27. mars.
Vi gleder oss sjølvsagt til å kunne opne dørene igjen på klinikken, men har etter ei grundig vurdering valgt å holde stengt til like over påske. Vi meiner det er fornuftig å sjå ann korleis Korona-situasjonen utvikler seg i denne perioden før vi tar ei endeleg avgjerd.
Dersom du treng ei vurdering av dine plager og kva du bør gjere, er du sjølvsagt velkomen til å kontakte oss pr tlf - du treff Ørjan på 93618222 og Bjørn Erik på 91920262.
Ønsker samtidig alle ei God Påske!