NYHETER


 

Lyspunkt

03.04.2020

Endeleg eit gløtt av sol her på Kvalheim. Idag våkna eg opp til ein flott vinterdag med nysnø og nesten skyfri himmel. Det er også lyspunkt å spore for oss som driv klinikk og kiropraktor-virksomheit, og for alle som venter på å kunne bestille ein time hos oss igjen.
Tidligare i veka fekk vi beskjed fra Helsedirektoratet...

Kjære pasienter! Verden er snudd på hodet og de siste ukene har bydd på store utfordringer for oss alle. Vi har som kjent måtte stenge klinikken, foreløpig i perioden 16-26 mars, men det er stor sannsynlighet for at dette nok blir forlenget. Det er Helsedirektoratet som har sendt ut nasjonale retningslinjer omkring smittevern-tiltak for å begrense...

Ørjan kjem heim ein tur i mars. Han kjem til å arbeide på klinikken i veke 11 og veke 12, og gleder seg til å ta imot både gamle og nye pasienter. Bestill gjerne time allerede no via online booking funksjonen. Vi sjåast!

Stadig flere har helseforsikring gjennom jobben. Ta derfor kontakt med din arbeidsgiver og sjekk hvem de har avtale med og hvilke vilkår som gjelder. Vi har avtale med flere av de store forsikringsselskapene og du kan således benytte helseforsikringen hos oss. Men det er viktig at du skaffer en forhåndsgodkjenning med betalingsbekreftelse for at...

Jeg har byttet navn på klinikken! For å gå framtiden bedre i møte og med et brennende ønske om å være en tverrfaglig klinikk med flere forskjellige terapeuter, har jeg døpt om klinikken til å hete: Måløy Helse og Kiropraktikk.

Hjemmeside

12.01.2020

Vi er stolte av å kunne presentere den nye hjemmesiden vår. Her kan du lese nyheter og oppdatert informasjon om klinikken og terapeutene.